6 kivételes nőtől egy csokorra való inspiráló gondolat

2019/03/07
1 perc
Stifán Orsolya válogatása

Nőnap alkalmából összegyűjtöttünk 6 kivételes nőtől egy csokorra való inspiráló idézetet.

(Felső sorban: Coco Chanel, Mary Kay Ash, Hillary Clinton; alsó sorban: Anita Roddick, Sara Blakely, Oprah Winfrey)

Ha olyan dolgot akarsz birtokolni, amid soha nem volt, olyan dolgokat kell megtenned érte, amiket sosem tettél! Coco Chanel, francia divattervező, a Chanel divatház alapítója, az haute couture, a francia elegancia és a 20. század divatjának egyik legkiemelkedőbb képviselője. (1883-1971.)

Coco Chanel, francia divattervező, a Chanel divatház alapítója, az haute couture, a francia elegancia és a 20. század divatjának egyik legkiemelkedőbb képviselője. (1883-1971)

A dongó fizikailag nem lenne képes repülni. De a dongó ezzel nincs tisztában, úgyhogy továbbra is repül. Mary Kay Ash, üzletasszony, aki a világszerte ismert Mary Kay kozmetikai vállalatot alapította (1918-2001.)

Mary Kay Ash, üzletasszony, aki a világszerte ismert Mary Kay kozmetikai vállalatot alapította (1918-2001)

Mindenki elesik. A lényeg az, hogy kelj fel, és menj tovább. Hillary Clinton, amerikai jogász, demokrata politikus, volt first lady, New York állam volt szenátora és az első Obama-kormány külügyminisztere (1947-)

Hillary Clinton, amerikai jogász, demokrata politikus, volt first lady, New York állam volt szenátora és az első Obama-kormány külügyminisztere (1947-)

Ha azt hiszed, túl kicsi vagy ahhoz, hogy nagy hatással lehess bármire, feküdj le este aludni úgy, hogy egy szúnyog van a szobádban. Anita Roddick, angol üzletasszony, emberjogi aktivista, környezetvédő, a The Body Shop alapítója (1942-2007.)

Anita Roddick, angol üzletasszony, emberjogi aktivista, környezetvédő, a The Body Shop alapítója (1942-2007)

„A bukás nem a végeredmény, csak azt jelenti, hogy nem próbálkoztál eleget. Ne félj bukni!” - Sara Blakely, egyedüli tulajdonosa az egymilliárd dollár értékű alakformáló fehérneműeket kínáló Spanx-birodalomnak. A világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta a Times (1971-)

Sara Blakely, egyedüli tulajdonosa az egymilliárd dollár értékű alakformáló fehérneműeket kínáló Spanx-birodalomnak. A világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta a Times (1971-)

„Ha számba veszed, mi mindent értél már el az életedben, több lesz, mint gondolnád. Ha azt veszed számba, mi mindent nem, sosem leszel elégedett.” Oprah Winfrey, amerikai televíziós műsorvezető, alkalmi színésznő, producer, üzletasszony. (1954-)

Oprah Winfrey, amerikai televíziós műsorvezető, alkalmi színésznő, producer, üzletasszony. (1954-)

Tekintsd meg Nőnapi hirdetés válogatásunkat a Pinterest oldalunkon is >>> ITT <<<!

Ha hirdetés témában szeretnél ötleteket, rövid írásokat kapni, iratkozz fel ötlettárunkba! Ugyanitt tudsz jelentkezni, ha szeretnéd kipróbálni az eFLYR-t, azt az egyszerű eszközt, mellyel Facebook, Instagram vagy Google hirdetéseket tudsz készíteni magadnak pikk-pakk! (Bővebb infóért látogass el az eflyr.hu oldalra!)

Pinterest, eflyr, üzletasszony, Nőnap, idézet, inspiráció, vállalkozás