Hogyan hirdesd céged egyszerűen az eFLYR-rel?

2020/02/03
2 perc
az eFLYR csapata
  • Töltsd le az eFLYR applikációt a Google Playből vagy az AppStoreból (kattints rá):

Google Play - Apple App Store

  • Nyisd meg az alkalmazást és a „Beállítások” menüpont „Márka beállítások” részében adj meg vállalkozásodról minden adatot, hogy az ügyfeleid minél egyszerűbben megtaláljanak! (Az oldal alján szereplő, az eFLYR-edre vonatkozó részt később is meg tudod adni.)

    A Beállításokban láthatod az egyenlegedet is. Az ajándék 1000 Ft is itt jelenik meg (lásd később, hogy mi is ez :)), amit Facebook/Instagram hirdetésre tudsz felhasználni és később a jóváírásokat is itt láthatod.

márka beállítások

márka beállítások

A beállítások

  • Az alsó menüsorban a „Készítés” gombra ha kattintasz, máris elkezdheted első hirdetésed létrehozását! Válassz egy sablont először, majd azt szabd magadra (képet, videot tudsz feltölteni, vagy akár használhatod a beépítetteket is, formázhatod a szöveget, színt választhatsz)!

eFLYR sablonok

Válassz a sablonok közül!

eFLYR sablon testreszabás, szerkesztés

Szabd magadra a választott sablont!

  • Ha kész vagy, a lenti „Folytatás” gombra kattintva megírhatod az üzenetedet, azaz itt adsz címet a hirdetésednek, majd kifejted ajánlatodat. Ezután már csak azt kell megadnod, hogy mikor és hol jelenjen meg hirdetésed. Az eFLYR oldalon INGYENESEN fog megjelenni (lásd Vegán Szépségszalon hirdetését példaképpen), a Facebook felületeire vonatkozóan pedig te tudod megadni, hogy mekkora kerettel hirdetnél. Ez jelenleg, a kipróbálás időszakában 1000 Ft-ban van limitálva és nem kerül számodra egy fillérbe sem, mert ajándékként mi álljuk. Pontosabban köszönetként, hogy kipróbálod applikációnkat!

    Ha valamit módosítani szeretnél, az összesítéskor még megteheted, visszaléphetsz szerkeszteni.

eFLYR hirdetés megírása, feladás beállítása

A hirdetés szövegének megírása, ill. az időzítés és a megjelenési helyek kiválasztása

Az 1.000 Ft-os ajándékkeretet az első 200 kipróbáló kapja tőlünk ajándékba. A Beállítások menüpontban látod az egyenleged, itt látszódik, ha benne vagy az első 200 regisztrálóban. A keret készpénzre nem váltható, másnak át nem adható. A létrehozott hirdetésed és vállalkozásod adatlapja az app.eflyr.hu oldalon a létrehozásától számítva 30 napon át lesz megtekinthető, utána automatikusan törlődik; Facebook hirdetésként pedig az 1000Ft-os keret erejéig lesz látható a Facebook számos hirdetési felületén.

Nagyon köszönjük, hogy kipróbálod az eFLYR-t! Minden visszajelzésnek örülünk, így szeretnénk megkérni, hogy töltsd ki kérdőívünket, mely azt térképezi fel, mi tetszett, ill. mi nem tetszett neked az eFLYR használatakor. Itt éred el: Kérdőív.(Rövid visszajelzést az appból is tudsz küldeni, a Beállításokban található’Visszajelzések’ menüpontból, vagy írj e-mailt az eflyr@eflyr.hu címre. Köszönjük!)